/10

Rogue Hostage izle

Eski bir asker olan Kyle, aynı zamanda bekar bir babadır. Geçmişte travmatik olaylar yaşamış ve şimdi küçük kızı Angel ile sakin bir hayata alışmaya çalışmaktadır. Ancak bir alışveriş merkezinin açılışı sırasında Kyle, Angel ve beraberinde pek çok masum müşteri, bir grup eli silahlı suçlu tarafından esir alınmıştır. Eli silahlı suçlular tarafından rehin halde olan Kyle, kızını ve diğer masum insanları korumak için mücadele verecektir. filmlercehennemi.com keyifli seyirler diler.

Oyuncular

Toplam İzlenme: 508
Dil Seçenekleri:

Tr Altyazı

Yönetmen:

Ülke:

Kategori:

,

İlk yorumu yapmak size nasip oldu ;)
Maviliklere Doğru 2 izle (2009)

/10

Sebastian (Chris Carmack) ve Dani (Laura Vandervoort), su altında rehberlik yapmak ve yardımcı olmak için işe alınan dalgıç çiftidir, ancak bilmeden kendilerini heyecanlı bir maceranın içinde bulurlar ve büyük bir para karşılığında çalışırlar.

Maviliklere Doğru izle (2005)

/10

Dört genç dalgıç, Bahamalar'da efsanevi bir hazinenin peşine düşmeye karar verir. Rivayete göre, yıllardır denizin derinliklerinde duran bir batının içinde değerli altınlar bulunmaktadır. Bu büyüleyici servete sahip olma arzusu gençleri harekete geçirir. Onları derin sulardaki heyecan dolu bir maceranın içine sürükler. Zira karşılarına çıkacak sürprizler yalnızca altınlarla sınırlı değildir...

Enemy izle (2014)

/10

Üniversitede tarih dersleri veren bir adamın monoton hayatı, okul ve ev arasında gidip gelmelerle sürerken, bir kız arkadaş edinmeyi başarmıştır. Bir gün bir arkadaşının önerisiyle izlediği bir filmde, kendisine çok benzeyen birini fark eder ve bu oyuncunun peşine düşer. Adam, kendisine ikizi kadar benzeyen Anthony'nin hayatına dahil olur ve artık Anthony de onun hayatının bir parçasıdır.