/10

Doğu Ekspresinde Cinayet izle

Lüks bir tren, Avrupa'nın doğusunda bulunan İstanbul'dan başlayarak Batıya doğru bir güzergahta seyahat edecektir. Bu trende bulunan bir grup elit insan, günler boyunca bu trende beraber yol alacaktır. Ancak trende işlene bir cinayet her şeyi değiştirecektir. Trende her an birisini öldürebilecek bir katil vardır. Bu yüzden trendeki ünlü dedektif işe koyulacak ve daha fazla insanın zarar görmemesi için hızlı bir şekilde katili yakalamak zorunda kalacaktır. filmlercehennemi.com keyifli seyirler diler.

Oyuncular

Toplam İzlenme: 802
Dil Seçenekleri:

Tr Dublaj

Yönetmen:

Ülke:

,

Kategori:

, ,

  1. Eric dedi ki:

    sıkıcı ilerliyordu kapatacaktım ama sonunu görmek için izledim ve gerçekten değdi

  2. CBD dedi ki:

    site hızlı ve reklamsız çok güzel

War Dogs izle (2016)

/10

Miami'de yaşayan iki yakın arkadaş Efraim Diveroli ve David Packouz, genç yaşlarına rağmen küçük işletmelerin Amerikan Ordu ihalelerine katılmalarını sağlayan bir fırsatı değerlendirir ve önemli miktarda para kazanırlar. Ancak Afganistan Ordusu'nu silahlandırmak için aldıkları 300 milyon dolarlık ihale, dikkatleri üzerlerine çeker ve karanlık işlerle yüzleşmelerine ve tehlikeli maceralara atılmalarına yol açar.

Maviliklere Doğru izle (2005)

/10

Dört genç dalgıç, Bahamalar'da efsanevi bir hazinenin peşine düşmeye karar verir. Rivayete göre, yıllardır denizin derinliklerinde duran bir batının içinde değerli altınlar bulunmaktadır. Bu büyüleyici servete sahip olma arzusu gençleri harekete geçirir. Onları derin sulardaki heyecan dolu bir maceranın içine sürükler. Zira karşılarına çıkacak sürprizler yalnızca altınlarla sınırlı değildir...

Enemy izle (2014)

/10

Üniversitede tarih dersleri veren bir adamın monoton hayatı, okul ve ev arasında gidip gelmelerle sürerken, bir kız arkadaş edinmeyi başarmıştır. Bir gün bir arkadaşının önerisiyle izlediği bir filmde, kendisine çok benzeyen birini fark eder ve bu oyuncunun peşine düşer. Adam, kendisine ikizi kadar benzeyen Anthony'nin hayatına dahil olur ve artık Anthony de onun hayatının bir parçasıdır.