/10

Telefon izle

Şehirden uzakta güzel bir kır evine taşınan genç bir kadın, her şeyin kendisi için iyi olacağını umut ederek bu evde yeni ve yalnız bir hayata başlamaya hazırlanmaktadır. İlk başlarda genç kadın Seo-Yeon için her şey güzeldi. Ancak evde bulunan eski telefon bilinmeyen bir kişi tarafından aranmaya başlanır. Telefonda hiç tanımadığı kişiyle görüşmeye başlayan Seo-Yeon, telefondaki yabancıyla neredeyse arkadaş olmuştur. Olayların ilerlemesiyle telefondaki yabancının geçmiş bir zamanda yaşayan birisi olduğu ortaya çıkacak. Seo-Yeon, gün yüzüne çıkan gerçeklerle karanlık bir çıkmaza doğru sürüklenmeye başlayacaktır. filmlercehennemi.com keyifli seyirler diler.

Oyuncular

Toplam İzlenme: 990
Dil Seçenekleri:

Tr Altyazı

Yönetmen:

Kategori:

, ,

İlk yorumu yapmak size nasip oldu ;)
Midsommar izle (2019)

/10

Genç Amerikalı çift Dani ve Christian, üniversite arkadaşlarıyla birlikte, geleneksel Midsommar festivaline katılmak üzere İsveç'in bir köyüne tatile giderler. İlişkilerini kurtarmak isteyen çift, bu vahşi tatili son bir şans olarak görür. Ancak zamanla, huzurlu ve yeşil bir cenneti andıran bu yerde, yerel kutlamaların ve pagan ritüellerin aslında masum olmadığını fark ederler. Gizli bir ayin, 90 yılda bir gerçekleşir ve onları kaçışı olmayan bir korku labirentine sürükler.

Knox Goes Away izle (2024)

/10

Bir sözleşmeli katil, hızla ilerleyen bir demans türü teşhisi aldıktan sonra, yabancılaşmış yetişkin oğlunun hayatını kurtararak kendini affettirme şansı bulur. Ancak amacına ulaşabilmesi için, hem polislerin peşine takılmasından hem de zihninin hızla bozulmasından önce acele etmek zorundadır.

Şeytanla Bir Gece izle (2024)

/10

Johnny Carson'ın rakibi Jack Delroy, ülke genelinde uykusuzluk çeken insanlar için uzun süredir güvenilen bir figür olan 'Gece Baykuşları' adlı talk show'a ev sahipliği yapmaktadır. Ancak, programın reytingleri Jack'in eşinin trajik ölümünden sonra düşer. Şansını değiştirmek isteyen Jack, 31 Ekim 1977'de eşi benzeri olmayan bir Cadılar Bayramı özel etkinlik planlar ancak, Amerika'nın oturma odalarında kötülüğü serbest bırakmak üzere olduğundan habersizdir.