/10

Kurmanjan Datka: Dağların Kraliçesi izle

Bozkırlar, Ruslar tarafından ağır işgal altına alınmıştır. Ülke içerisinde büyük bir karışıklık ve kaos hakimken insanların hala içlerinde bir kurtuluş umudu vardır. Rus işgalini durdurmanın tek yolu stratejik bir savunma ve diplomasidir. Tüm bunlara zemin hazırlayacak, ülkesini düşmanlara karşı savunurken diplomatik adımlar atacak olan dağların kraliçesi Kurmanjan, attığı mantıklı adımlarla herkesin saygınlığı kazanacak ve ülkesini ve ulusunu kurtaracaktır. filmlercehennemi.com keyifli seyirler diler.

Oyuncular

    Toplam İzlenme: 1,190
    Dil Seçenekleri:

    Tr Dublaj

    1. Eric dedi ki:

      Kurmanjan Datka: Dağların Kraliçesi, Kırgızistan yapımı bir belgesel filmdir. Bu film, Kırgızistan tarihinde önemli bir rol oynayan Kurmanjan Datka’nın hayatını anlatıyor. Kurmanjan Datka, Kırgızistan’da kadınların siyasi ve toplumsal haklarını savunan önemli bir liderdir. Film, Kurmanjan Datka’nın zorlu yaşamını ve mücadelesini anlatırken, Kırgızistan tarihine de ışık tutuyor. Bu filmi izlemek, Kırgızistan tarihine ve Kurmanjan Datka’nın önemli rolüne daha iyi hakim olmak isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat.

    2. Eric dedi ki:

      beklediğimden daha güzel bi filmmiş

    Atonement izle (2007)

    /10

    1935 yazının en sıcak günlerinde, on üç yaşındaki Briony Tallis ablası Cecilia ve hizmetçilerinin oğlu Robbie'nin gizlice flörtleşirken onları izler. Çocukça zihninde yanlış anlama üzerine büyük bir trajediye neden olacak olaylar zinciri başlar. Bu noktadan sonra, kaderleri trajik bir şekilde birbirine bağlanmış bu üç insan, hak etmedikleri bir kefaretin farklı yönlerde kurbanı olacaklardır.

    Midsommar izle (2019)

    /10

    Genç Amerikalı çift Dani ve Christian, üniversite arkadaşlarıyla birlikte, geleneksel Midsommar festivaline katılmak üzere İsveç'in bir köyüne tatile giderler. İlişkilerini kurtarmak isteyen çift, bu vahşi tatili son bir şans olarak görür. Ancak zamanla, huzurlu ve yeşil bir cenneti andıran bu yerde, yerel kutlamaların ve pagan ritüellerin aslında masum olmadığını fark ederler. Gizli bir ayin, 90 yılda bir gerçekleşir ve onları kaçışı olmayan bir korku labirentine sürükler.

    Der Hauptmann izle (2018)

    /10

    Bir üniforma, insanın içindeki güç arzusunu uyandırabilir mi? Yüzbaşı, İkinci Dünya Savaşı'nın bitişine haftalar kala, Herold isimli bir Nazi askerinin kaçarken bulduğu bir subay üniforması ile hem hayatının hem de kişiliğinin nasıl değişime uğradığını anlatıyor. Gerçek kişiler ve olaylardan esinlenen film, askeri düzen içerisinde ezilen bir adamın gücü eline aldığı anda neler yapabileceğini gözlemleyerek belki de hepimizin yüreğinin derinliklerindeki karanlığın bir resmini çiziyor. İzleyicinin zihnine kazınan çarpıcı siyah-beyaz görüntüleriyle Yüzbaşı, savaşın ve güç şehvetinin soğuk ve vahşi yüzünü büyük bir dinginlikle sergiliyor.