/10

Mutlu Cadılar Bayramı izle

İspanyol bir aile, yaşlı ve yalnız bir kadına bakmak ve onun evinde yaşamak için Miami'ye giderler. Bölge halkı yaşlı kadının evi hakkında bir çok hayalet teorisi üretmekte ve o evde iki tane hayaletin gizlice yaşadığını öne sürmektedir. İspanyol aile bu durumdan habersiz bir şekilde yaşamlarını sürdürmek için uğraşırken, hayalet avcıları evi keşfetmeye çalışıyor. Her şeyden habersiz olan İspanyol aile, hayaletler ve hayalet avcılarının arasında kalırken mahallenin genç çocukları evde büyük bir cadılar bayramı partisi düzenliyor. filmlercehennemi.com keyifli seyirler diler.

Oyuncular

Toplam İzlenme: 594
Dil Seçenekleri:

Tr Dublaj

Yazar:

Yönetmen:

Ülke:

Kategori:

İlk yorumu yapmak size nasip oldu ;)
Ters Yüz 2 izle (2024)

/10

Genç Riley'nin zihin merkezi, ansızın yeni Duygulara yer açmak için beklenmedik bir değişim geçirir: Sevinç, Üzüntü, Öfke, Korku ve İğrenme uzun süredir düzgün bir şekilde çalışırken, Anksiyete'nin ortaya çıkması onları nasıl etkileyeceklerini kestiremiyorlar.

The Wild Robot izle (2024)

/10

Roz un adındaki ROZZUM ünitesi 7134, zorlu çevre koşullarına uyum sağlamayı öğrenmek için issız bir adaya düşer. Yavaş yavaş adadaki hayvanlarla ilişki kurarak yetim bir kaz yavrusunu evlat edinir.

Kung Fu Panda 4 izle (2024)

/10

Po, eşsiz cesareti ve dövüş sanatlarındaki yetenekleriyle kötü adamları alt ettiği üç maceranın ardından Huzur Vadisi'nin ruhani lideri olmak üzere yeni bir maceraya atılır. Ancak bu, Po'yu birkaç sorunla karşı karşıya bırakır.