/10

Umudun Dili izle

2. Dünya Savaşının en ateşli dönemlerde, bir Nazi toplama kampında esir olan ve idam edilmek üzere olan Gilles, ölümden kurtulmak için İranlı taklidi yapmaya başlar. Subayları kandırmayı başaran Gilles, İranlı olduğunu ve Farsça bildiğini söyler. Bunun üzerine Farsça öğrenmek isteyen bir Nazi Subayı, Gilles'den kendisine Farsça öğretmesini ister. Ölümden kurtulmak isteyen genç adam, Nazi Subayına kafasında uydurduğu bir Farsça öğretmeye başlayacaktır. filmlercehennemi.com keyifli seyirler diler.

Oyuncular

Toplam İzlenme: 829
Dil Seçenekleri:

Tr Altyazı

Yönetmen:

Kategori:

,

İlk yorumu yapmak size nasip oldu ;)
Midsommar izle (2019)

/10

Genç Amerikalı çift Dani ve Christian, üniversite arkadaşlarıyla birlikte, geleneksel Midsommar festivaline katılmak üzere İsveç'in bir köyüne tatile giderler. İlişkilerini kurtarmak isteyen çift, bu vahşi tatili son bir şans olarak görür. Ancak zamanla, huzurlu ve yeşil bir cenneti andıran bu yerde, yerel kutlamaların ve pagan ritüellerin aslında masum olmadığını fark ederler. Gizli bir ayin, 90 yılda bir gerçekleşir ve onları kaçışı olmayan bir korku labirentine sürükler.

Der Hauptmann izle (2018)

/10

Bir üniforma, insanın içindeki güç arzusunu uyandırabilir mi? Yüzbaşı, İkinci Dünya Savaşı'nın bitişine haftalar kala, Herold isimli bir Nazi askerinin kaçarken bulduğu bir subay üniforması ile hem hayatının hem de kişiliğinin nasıl değişime uğradığını anlatıyor. Gerçek kişiler ve olaylardan esinlenen film, askeri düzen içerisinde ezilen bir adamın gücü eline aldığı anda neler yapabileceğini gözlemleyerek belki de hepimizin yüreğinin derinliklerindeki karanlığın bir resmini çiziyor. İzleyicinin zihnine kazınan çarpıcı siyah-beyaz görüntüleriyle Yüzbaşı, savaşın ve güç şehvetinin soğuk ve vahşi yüzünü büyük bir dinginlikle sergiliyor.

Neruda izle (2016)

/10

1947 yılında, Neruda siyasete giriş yapar ve senatör seçilir. Parlak bir yaşam süren eşiyle birlikte, hükümet tarafından "hain" ilan edilince, bir gecede kaçak durumuna düşer. Dostlarının önerisiyle ve gizli bir operasyonla gönüllü sürgün konumuna gönderilir. Cesur bir polis dedektifi olan Oscar ise, hükümet tarafından dünyaca ünlü şairin peşine düşürülerek onu yakalamakla görevlendirilir. Oscar, kısa sürede Neruda'yı takıntı haline getirecektir.