/10

Pi’nin Yaşamı izle

Türkçe Dublaj izle Türkçe Altyazılı izle

Ailesiyle birlikte Hindistan'da yaşayan Pi, hayvanat bahçesi işleterek güzel bir hayat sürmektedir. Ancak ailesinin aldığı ani karar ile Pi ve ailesi hayvanat bahçesini taşıyarak başka bir ülkeye yerleşme kararı almıştır. Bu büyük yolculukta tüm hayvanlar, genç Pi ve ailesi, aynı gemi ile yola koyulmuştur. Ancak trajik bir kaza sonucu gemi alabora olurken Pi şans eseri küçük bir kayıkta gözlerini açmıştır. Sonsuz okyanusun ortasında küçük bir kayıkta mahsur kalan Pi, aynı kayığa saklanan bir kaplan ile beraber hayatta kalmaya çalışacaktır. filmlercehennemi.com keyifli seyirler diler.

Oyuncular

Toplam İzlenme: 1,052
Dil Seçenekleri:

Tr Dublaj

Tr Altyazı

Yönetmen:

Kategori:

, ,

İlk yorumu yapmak size nasip oldu ;)
Maviliklere Doğru 2 izle (2009)

/10

Sebastian (Chris Carmack) ve Dani (Laura Vandervoort), su altında rehberlik yapmak ve yardımcı olmak için işe alınan dalgıç çiftidir, ancak bilmeden kendilerini heyecanlı bir maceranın içinde bulurlar ve büyük bir para karşılığında çalışırlar.

Maviliklere Doğru izle (2005)

/10

Dört genç dalgıç, Bahamalar'da efsanevi bir hazinenin peşine düşmeye karar verir. Rivayete göre, yıllardır denizin derinliklerinde duran bir batının içinde değerli altınlar bulunmaktadır. Bu büyüleyici servete sahip olma arzusu gençleri harekete geçirir. Onları derin sulardaki heyecan dolu bir maceranın içine sürükler. Zira karşılarına çıkacak sürprizler yalnızca altınlarla sınırlı değildir...

Atonement izle (2007)

/10

1935 yazının en sıcak günlerinde, on üç yaşındaki Briony Tallis ablası Cecilia ve hizmetçilerinin oğlu Robbie'nin gizlice flörtleşirken onları izler. Çocukça zihninde yanlış anlama üzerine büyük bir trajediye neden olacak olaylar zinciri başlar. Bu noktadan sonra, kaderleri trajik bir şekilde birbirine bağlanmış bu üç insan, hak etmedikleri bir kefaretin farklı yönlerde kurbanı olacaklardır.