/10

Vampirler Bronx’ta izle

Sakin ve eğlenceli bir mahalle olan Bronx, son zamanlarda tuhaf kaybolmalar ve yaşanan olaylarla değişmeye başlamıştır. Bu değişimler gün geçtikçe esrarengiz boyutlara ulaşmaya başlarken mahallenin genç bir arkadaş grubu, bu tuhaf olayların farkına varmayı başarmıştır. Yaşanan olayların arkasındaki gerçekler için araştırmalara başlayan gençler, Bronx'u kana susamış vampirlerin yavaş yavaş ele geçirdiğini öğrenirler. Ve mahallelerini kurtarmak için bir araya gelerek mücadele etmeye başlayacaklardır. filmlercehennemi.com keyifli seyirler diler.

Oyuncular

Toplam İzlenme: 559
Dil Seçenekleri:

Tr Dublaj

Yönetmen:

Ülke:

Kategori:

,

İlk yorumu yapmak size nasip oldu ;)
Birlik izle (2024)

/10

New Jersey'li bir inşaat işçisi, uzun süredir görüşmediği lise aşkı tarafından bir casusluk görevine sürüklenir ve sıradan bir adamken gelecek vaat eden bir casusa dönüşür.

Hit Man izle (2024)

/10

Gary, şehirde polis teşkilatında da çalışan bir üniversite profesörüdür ve bir gün sahte bir tetikçi gibi davranmak zorunda kalır. Madison adında bir kadınla tanışır ve onunla Kiralık Katil hizmetinden faydalanmaya karar verir. Ancak bu karar, ikisinin de karmaşık ve tehlikeli durumlarla karşı karşıya kalmasına neden olur.

Gülümse 2 izle (2024)

/10

Yıldızı parlayan global pop fenomeni Skye Riley (Naomi Scott), dünya turuna başlamak üzereyken beklenmedik olaylarla karşılaşır. Artan endişe ve ün basıncı onu zorlar ve Skye, hayatını tekrar kontrol altına alabilmek için karanlık geçmişiyle yüzleşmek zorunda kalır.