/10

Resistance izle

Fragman izle

İkinci Dünya Savaşı, tüm şiddeti ve yıkımıyla sürerken Alman işgallerinden dolayı Avrupa'da büyük kaoslar hakimdir. Fransa, yerel direnişine devam ederken savaştan en çok etkilenen ve zarar gören küçük masum çocuklar olmuştur. Neredeyse on bin yetim çocuk, Alman işgalleri sırasında ölümle burun buruna gelmişken Marcel Marceau'nun önderliğinde Fransız ve Yahudi Direnişçiler on bin yetim çocuğun hayatını kurtarmak için zorlu ve fedakarlık dolu mücadele verecektir. filmlercehennemi.com keyifli seyirler diler.

Oyuncular

Toplam İzlenme: 1,309
Dil Seçenekleri:
Kategori:

, ,

  1. Eric dedi ki:

    konusu güzel ama altyazıda ufak hatalar vardı onun dışında güzel, zaman gecirmek için izlenir

  2. Stephania dedi ki:

    kesinlikle daha yüksek puanı hak eden bir film. neye göre bu kadar düşük puan vermişler acaba.

  3. Saul dedi ki:

    İzleyin izleyin bir çok şey öğrenirsiniz hele tarih konusunda

  4. Rosita dedi ki:

    Bu hayatımda gördüğüm en kötü Nazi filmi canım ve inandım ve yorumları kamuoyuna açıkladım. Filmdeki kostümlerin bile gerçekçilikten uzak olduğunu söyleyebilirim

  5. Xavier dedi ki:

    Yıllardır izlediğim en iyi filmlerden biri. Bir dönem bu kadar detay ve doğrulukla anlatılabilir. Şimdi Lyon şehrine karşı da bir hayranlık duyuyorum. Filmdeki en çarpıcı sahne, bir Alman subayının, isyancıların nerede olduğunu bildirmek için kuyruğa giren Fransız vatandaşlarına “onlar para için ülkelerini satıyorlar” demesidir.

  6. Mariel dedi ki:

    Fena değil…Shindlerin listesi bu konudaki filmlerin başında geliyor sanırım…sonra piyanist geldi…fena değil…çocuklardan almışlar…onlar biraz daha detaya inilebilir… Bazı yüzeysel kaymalar var.

  7. Gerardo dedi ki:

    yani idare eder

Atonement izle (2007)

/10

1935 yazının en sıcak günlerinde, on üç yaşındaki Briony Tallis ablası Cecilia ve hizmetçilerinin oğlu Robbie'nin gizlice flörtleşirken onları izler. Çocukça zihninde yanlış anlama üzerine büyük bir trajediye neden olacak olaylar zinciri başlar. Bu noktadan sonra, kaderleri trajik bir şekilde birbirine bağlanmış bu üç insan, hak etmedikleri bir kefaretin farklı yönlerde kurbanı olacaklardır.

Midsommar izle (2019)

/10

Genç Amerikalı çift Dani ve Christian, üniversite arkadaşlarıyla birlikte, geleneksel Midsommar festivaline katılmak üzere İsveç'in bir köyüne tatile giderler. İlişkilerini kurtarmak isteyen çift, bu vahşi tatili son bir şans olarak görür. Ancak zamanla, huzurlu ve yeşil bir cenneti andıran bu yerde, yerel kutlamaların ve pagan ritüellerin aslında masum olmadığını fark ederler. Gizli bir ayin, 90 yılda bir gerçekleşir ve onları kaçışı olmayan bir korku labirentine sürükler.

Der Hauptmann izle (2018)

/10

Bir üniforma, insanın içindeki güç arzusunu uyandırabilir mi? Yüzbaşı, İkinci Dünya Savaşı'nın bitişine haftalar kala, Herold isimli bir Nazi askerinin kaçarken bulduğu bir subay üniforması ile hem hayatının hem de kişiliğinin nasıl değişime uğradığını anlatıyor. Gerçek kişiler ve olaylardan esinlenen film, askeri düzen içerisinde ezilen bir adamın gücü eline aldığı anda neler yapabileceğini gözlemleyerek belki de hepimizin yüreğinin derinliklerindeki karanlığın bir resmini çiziyor. İzleyicinin zihnine kazınan çarpıcı siyah-beyaz görüntüleriyle Yüzbaşı, savaşın ve güç şehvetinin soğuk ve vahşi yüzünü büyük bir dinginlikle sergiliyor.