/10

Eye of the Needle izle

Fragman izle

2. Dünya Savaşının kaderini değiştiren Normandiya Çıkartması, uzun soluklu stratejik planların ardından ortaya çıkmıştır. İngiltere'de bulunan acımasız bir Alman ajanı, bu çıkartmanın tüm planlarını öğrenmeyi başarmıştır. Ancak asıl mesele şimdi başlıyordur. Alman ajanın o planları başarılı bir şekilde Almanya'ya ulaştırması gerekmektedir. Bunun için soğuk kanlılığını ve pratik zekasını kullanarak sıradan bir vatandaş gibi davranması gerekmektedir. Genç bir kadın ve onun sakat kocasına arkadaşlık yaparak sıradan gözükmeye çalışan ajan, hiç beklenmedik olaylarla karşılaşacaktır. filmlercehennemi.com keyifli seyirler diler.

Oyuncular

Toplam İzlenme: 853
Dil Seçenekleri:
İlk yorumu yapmak size nasip oldu ;)
Atonement izle (2007)

/10

1935 yazının en sıcak günlerinde, on üç yaşındaki Briony Tallis ablası Cecilia ve hizmetçilerinin oğlu Robbie'nin gizlice flörtleşirken onları izler. Çocukça zihninde yanlış anlama üzerine büyük bir trajediye neden olacak olaylar zinciri başlar. Bu noktadan sonra, kaderleri trajik bir şekilde birbirine bağlanmış bu üç insan, hak etmedikleri bir kefaretin farklı yönlerde kurbanı olacaklardır.

Der Hauptmann izle (2018)

/10

Bir üniforma, insanın içindeki güç arzusunu uyandırabilir mi? Yüzbaşı, İkinci Dünya Savaşı'nın bitişine haftalar kala, Herold isimli bir Nazi askerinin kaçarken bulduğu bir subay üniforması ile hem hayatının hem de kişiliğinin nasıl değişime uğradığını anlatıyor. Gerçek kişiler ve olaylardan esinlenen film, askeri düzen içerisinde ezilen bir adamın gücü eline aldığı anda neler yapabileceğini gözlemleyerek belki de hepimizin yüreğinin derinliklerindeki karanlığın bir resmini çiziyor. İzleyicinin zihnine kazınan çarpıcı siyah-beyaz görüntüleriyle Yüzbaşı, savaşın ve güç şehvetinin soğuk ve vahşi yüzünü büyük bir dinginlikle sergiliyor.

Ölümcül Sır izle (2023)

/10

Birisinin yabancı gazetecilere suikast düzenleyerek CIA'yi suç ortağı gibi göstermesiyle CIA şantaja uğrar. Dünya ABD'ye karşı birleşirken, CIA emekliliğe ayrılmış parlak ve asi ajanını geri çağırarak onu uluslararası bir komployu ortaya çıkarmak için zorlar, böylece içinde inişli çıkışlı geçmişi yer alır.