/10

Lara Croft: Tomb Raider – The Cradle of Life izle

Kahramanımız, değerli bir hazineyi ararken dünyanın en uzak köşelerine yolculuk ediyor; Yunanistan ve Çin gibi büyük şehirlerden, Kenya ve Tanzanya gibi egzotik yerlere gidiyor. Devam filminde, öncekinden daha karanlık ve çekici bir hava var; motosiklet ve atın yanı sıra jet ski gibi farklı aksiyon araçları da kullanılıyor. Karşısındaki kötü adam ise Çin'in suç örgütlerinden birini yöneten Chen Lo. İzleyicilere heyecan dolu bir Tomb Raider macerası sunarken Croft'a da zorlu bir yolculuk yaşatılıyor.

Oyuncular

Toplam İzlenme: 210
Dil Seçenekleri:

Tr Altyazı

Yazar:
Yönetmen:

İlk yorumu yapmak size nasip oldu ;)
Liseli Polisler 2 izle (2014)

/10

Polis memurları Schmidt ve Jenko, yerel bir üniversitede gizli bir görevde yer alırlar. Ancak, Jenko spor takımında arkadaş edinirken, Schmidt sanat bölümüne sızarak ortaklıklarını sorgulamaya başlarlar. Artık sadece davayı çözmekle kalmayıp, ilişkilerinin de olgunlaşıp olgunlaşamayacağına karar vermeleri gerekmektedir. Öğrencilikten olgunluğa doğru bir adım atmaları durumunda, üniversitede başlarına gelebilecek en güzel şey olacaktır.

Maviliklere Doğru 2 izle (2009)

/10

Sebastian (Chris Carmack) ve Dani (Laura Vandervoort), su altında rehberlik yapmak ve yardımcı olmak için işe alınan dalgıç çiftidir, ancak bilmeden kendilerini heyecanlı bir maceranın içinde bulurlar ve büyük bir para karşılığında çalışırlar.

Maviliklere Doğru izle (2005)

/10

Dört genç dalgıç, Bahamalar'da efsanevi bir hazinenin peşine düşmeye karar verir. Rivayete göre, yıllardır denizin derinliklerinde duran bir batının içinde değerli altınlar bulunmaktadır. Bu büyüleyici servete sahip olma arzusu gençleri harekete geçirir. Onları derin sulardaki heyecan dolu bir maceranın içine sürükler. Zira karşılarına çıkacak sürprizler yalnızca altınlarla sınırlı değildir...