/10

Komşum Bir Katil izle

Nicholas Oseransky, Montreal'de yaşayan bir dişçidir. Sessiz ve sakin hayatı, bir gün evinin yanındaki daireye Jimmy Tudeski'nin taşınmasıyla altüst olur. Jimmy, kiralık bir katildir ve onu öldürmek isteyen bir Chicago mafya ailesinden kaçmaktadır. Kader, hiçbir şekilde benzemeyen bu iki adamı bir araya getirmiştir: İkisi de öldürülmek istenmektedir. Nicholas, kötü bir tesadüf sonucu bu beladan kurtulmak için istemeden de olsa Jimmy'ye yakınlaşır. Şimdi mafya, her ikisini de takip etmektedir.

Oyuncular

Toplam İzlenme: 274
Dil Seçenekleri:

Tr Dublaj

Tr Altyazı

Yazar:
Yönetmen:

Kategori:

,

İlk yorumu yapmak size nasip oldu ;)
Çok Fena izle (2007)

/10

Seth (Jonah Hill) ve Evan'ın (Michael Cera) arasındaki arkadaşlık ilişkisinin merkezindeki gençlik komedisi Cok Fena, bekaretlerini kaybetmek isteyen iki genç adamın maceralarını konu ediyor. McLovin takma adıyla bilinen Fogell (Christopher Mintz-Plasse) ve onun sahte kimliğiyle birlikte, içki almak için giriştikleri komik ve çılgın kovalamacada, beceriksiz polislerden (Seth Rogen ve Bill Hader), kızgın komşulardan ve kıskanç sevgililerden kaçmaya çalışırlar. Bu film, gençlik döneminin karmaşık ilişkilerini ve eğlenceli maceralarını eğlenceli bir şekilde anlatıyor.

Liseli Polisler 2 izle (2014)

/10

Polis memurları Schmidt ve Jenko, yerel bir üniversitede gizli bir görevde yer alırlar. Ancak, Jenko spor takımında arkadaş edinirken, Schmidt sanat bölümüne sızarak ortaklıklarını sorgulamaya başlarlar. Artık sadece davayı çözmekle kalmayıp, ilişkilerinin de olgunlaşıp olgunlaşamayacağına karar vermeleri gerekmektedir. Öğrencilikten olgunluğa doğru bir adım atmaları durumunda, üniversitede başlarına gelebilecek en güzel şey olacaktır.

War Dogs izle (2016)

/10

Miami'de yaşayan iki yakın arkadaş Efraim Diveroli ve David Packouz, genç yaşlarına rağmen küçük işletmelerin Amerikan Ordu ihalelerine katılmalarını sağlayan bir fırsatı değerlendirir ve önemli miktarda para kazanırlar. Ancak Afganistan Ordusu'nu silahlandırmak için aldıkları 300 milyon dolarlık ihale, dikkatleri üzerlerine çeker ve karanlık işlerle yüzleşmelerine ve tehlikeli maceralara atılmalarına yol açar.