/10

Taşıyıcı izle

Frank Martin yaptığı işte en iyisidir. Tehlikeli veya yasa dışı malları bir noktadan diğerine sorgusuz sualsiz taşır. Ancak son sevkiyatında, uluslararası köle tacirleri tarafından kaçırılan güzel bir kadın, ulaşım planlarında ölümcül sorunlara neden olur. Şimdi Frank, değerli kargosunu ve kendi hayatını kurtarmak için durmak bilmeyen, aksiyon dolu bir savaşa girmelidir.

Oyuncular

Toplam İzlenme: 205
Dil Seçenekleri:

Tr Dublaj

Tr Altyazı

Yazar:
Yönetmen:

Kategori:

, ,

İlk yorumu yapmak size nasip oldu ;)
Liseli Polisler 2 izle (2014)

/10

Polis memurları Schmidt ve Jenko, yerel bir üniversitede gizli bir görevde yer alırlar. Ancak, Jenko spor takımında arkadaş edinirken, Schmidt sanat bölümüne sızarak ortaklıklarını sorgulamaya başlarlar. Artık sadece davayı çözmekle kalmayıp, ilişkilerinin de olgunlaşıp olgunlaşamayacağına karar vermeleri gerekmektedir. Öğrencilikten olgunluğa doğru bir adım atmaları durumunda, üniversitede başlarına gelebilecek en güzel şey olacaktır.

War Dogs izle (2016)

/10

Miami'de yaşayan iki yakın arkadaş Efraim Diveroli ve David Packouz, genç yaşlarına rağmen küçük işletmelerin Amerikan Ordu ihalelerine katılmalarını sağlayan bir fırsatı değerlendirir ve önemli miktarda para kazanırlar. Ancak Afganistan Ordusu'nu silahlandırmak için aldıkları 300 milyon dolarlık ihale, dikkatleri üzerlerine çeker ve karanlık işlerle yüzleşmelerine ve tehlikeli maceralara atılmalarına yol açar.

Maviliklere Doğru 2 izle (2009)

/10

Sebastian (Chris Carmack) ve Dani (Laura Vandervoort), su altında rehberlik yapmak ve yardımcı olmak için işe alınan dalgıç çiftidir, ancak bilmeden kendilerini heyecanlı bir maceranın içinde bulurlar ve büyük bir para karşılığında çalışırlar.