/10

DeLorean Davası izle

Politikanın, büyük uluslararası şirketlerin ve uyşturucu satıcılarının birbirleri aralarında yaşadıkları yoğun gerilimi avantaja çevirerek suçluları yakalamak isteyen Jimi FBI ile birlikte işbirliğine girişiyor. filmlercehennemi.com keyifli seyirler diler.

Oyuncular

Toplam İzlenme: 818
Dil Seçenekleri:

Tr Dublaj

Yönetmen:

Kategori:

, , ,

İlk yorumu yapmak size nasip oldu ;)
Maviliklere Doğru izle (2005)

/10

Dört genç dalgıç, Bahamalar'da efsanevi bir hazinenin peşine düşmeye karar verir. Rivayete göre, yıllardır denizin derinliklerinde duran bir batının içinde değerli altınlar bulunmaktadır. Bu büyüleyici servete sahip olma arzusu gençleri harekete geçirir. Onları derin sulardaki heyecan dolu bir maceranın içine sürükler. Zira karşılarına çıkacak sürprizler yalnızca altınlarla sınırlı değildir...

Enemy izle (2014)

/10

Üniversitede tarih dersleri veren bir adamın monoton hayatı, okul ve ev arasında gidip gelmelerle sürerken, bir kız arkadaş edinmeyi başarmıştır. Bir gün bir arkadaşının önerisiyle izlediği bir filmde, kendisine çok benzeyen birini fark eder ve bu oyuncunun peşine düşer. Adam, kendisine ikizi kadar benzeyen Anthony'nin hayatına dahil olur ve artık Anthony de onun hayatının bir parçasıdır.

Atonement izle (2007)

/10

1935 yazının en sıcak günlerinde, on üç yaşındaki Briony Tallis ablası Cecilia ve hizmetçilerinin oğlu Robbie'nin gizlice flörtleşirken onları izler. Çocukça zihninde yanlış anlama üzerine büyük bir trajediye neden olacak olaylar zinciri başlar. Bu noktadan sonra, kaderleri trajik bir şekilde birbirine bağlanmış bu üç insan, hak etmedikleri bir kefaretin farklı yönlerde kurbanı olacaklardır.