/10

Şeytanın İni izle

Şeytani bir gücün kanlı planı nedeniyle suçsuz yere hapse atılan bir baba ve ailesinin hayatı yavaş yavaş parçalanmaktadır. Bu durumun gerçekliğinden haberdar olan bir arkadaş, aile babasının suçsuz olduğunu kanıtlamak ve hapisten çıkartmak için şeytanın gücün varlığını kanıtlamaya çalışacaktır. Ancak bu uğraş, daha kanlı ve vahşi olayların fitilini ateşleyecektir. filmlercehennemi.com keyifli seyirler diler.

Oyuncular

Toplam İzlenme: 807
Dil Seçenekleri:

Tr Altyazı

Yönetmen:

Kategori:

İlk yorumu yapmak size nasip oldu ;)
Midsommar izle (2019)

/10

Genç Amerikalı çift Dani ve Christian, üniversite arkadaşlarıyla birlikte, geleneksel Midsommar festivaline katılmak üzere İsveç'in bir köyüne tatile giderler. İlişkilerini kurtarmak isteyen çift, bu vahşi tatili son bir şans olarak görür. Ancak zamanla, huzurlu ve yeşil bir cenneti andıran bu yerde, yerel kutlamaların ve pagan ritüellerin aslında masum olmadığını fark ederler. Gizli bir ayin, 90 yılda bir gerçekleşir ve onları kaçışı olmayan bir korku labirentine sürükler.

Şeytanla Bir Gece izle (2024)

/10

Johnny Carson'ın rakibi Jack Delroy, ülke genelinde uykusuzluk çeken insanlar için uzun süredir güvenilen bir figür olan 'Gece Baykuşları' adlı talk show'a ev sahipliği yapmaktadır. Ancak, programın reytingleri Jack'in eşinin trajik ölümünden sonra düşer. Şansını değiştirmek isteyen Jack, 31 Ekim 1977'de eşi benzeri olmayan bir Cadılar Bayramı özel etkinlik planlar ancak, Amerika'nın oturma odalarında kötülüğü serbest bırakmak üzere olduğundan habersizdir.

Legion izle (2010)

/10

Dünya'da Tanrı'ya olan inanç tamamen kaybolduğunda, Legion melekleri ikinci kez insanlık üzerine saldırır. Son bir melek de düşer ve böylece insanlığın savaşı başlar. Bu savaşta insanların tek umudu, ıssız bir çölde bulunan küçük bir restoranda mahsur kalmış yalan dolu bir grup insan ve başmelek Michael'dır.