/10

15:17 Paris Treni izle

Çocukluklarından beri sıkı arkadaş olan Anthony, Alek ve Spencer, küçük yaştan beri savaş stratejilerine çok ilgilidir. Her zaman orduda görev almanın hayaline kurmuşlardır. İniş çıkışlı kariyerleri ve hayatları onlara her zaman en iyi dersi vermiştir. En sonunda biraz tatil yapmak için Avrupa turuna çıkmanın planını yapmışlardır. Almanya'da buluşan üç arkadaş, Paris'e giden trene binerek yolculuğa çıkmışlardır. Ancak yolculuk sırasında eli silahlı bir saldırganla karşılaşan arkadaşlar, trendeki insanların hayatlarını kurtarmak Amerikan askerlerine yakışır şekilde cesurca davranmaya başlamışlardır. filmlercehennemi.com keyifli seyirler diler.

Oyuncular

    Toplam İzlenme: 747
    Dil Seçenekleri:
    Yönetmen:

    Ülke:

    İlk yorumu yapmak size nasip oldu ;)
    Knox Goes Away izle (2024)

    /10

    Bir sözleşmeli katil, hızla ilerleyen bir demans türü teşhisi aldıktan sonra, yabancılaşmış yetişkin oğlunun hayatını kurtararak kendini affettirme şansı bulur. Ancak amacına ulaşabilmesi için, hem polislerin peşine takılmasından hem de zihninin hızla bozulmasından önce acele etmek zorundadır.

    Т-34 izle (2018)

    /10

    1944 yılında, II. Dünya Savaşı sırasında, esir bir grup Rus askeri, hasarlı bir T-34 tankıyla Almanların elinden kaçmaya çalışır.

    Ajan Salt izle (2010)

    /10

    CIA ajanı Evelyn Salt ülkesine ve mesleğine bağlı bir idealisttir. Ancak bir itirafçı onu Rus ajanı olmakla suçlar ve kendini temize çıkarmak için kaçmaya başlar. Salt'ın kimliği ve sadakati sorgulanırken gerçekler yavaş yavaş açığa çıkar. Salt, tüm gizli yeteneklerini kullanarak masum olduğunu kanıtlamak için mücadele eder. Salt'ı tanıdıkça ortaya çıkan detaylar, herkes için şaşırtıcı olabilir.